Helsingin seudun lihakauppiaat - liha-alan asiantuntijat

Helsingin Lihakauppiasyhdistys Ry on jo vuonna 1897 perustettu ja siten Suomen vanhin liha-alan yhdistys. Helsingin Lihakauppiasyhdistys ry:n tarkoitus on olla yksityisten kauppiaiden yhdistys, joka kokoaa yhteen alueensa ammattitaitoiset, laadukkaita lihatuotteita ja osaavaa palvelua tarjoavat lihakauppiaat. Meillä on runsaasti yhteyksiä muihin kaupan ja yrittäjien yhteisöihin, joiden kanssa olemme kiinteässä vuorovaikutuksessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhdistyksen toiminnan peruspilarit

Helsingin Lihakauppiasyhdistys Ry:n toimintaan kuuluu edistää lihan ja lihajalosteiden kauppaa unohtamatta nykyaikaisen kaupan muutakin kehittymistä. Lisäksi pyrimme olemaan vuorovaikutuksessa koko elintarvikeketjun kanssa aina tuottajasta kuluttajaan sekä tiedottamaan alan muutoksista yleisellä tasolla ja antamaan jäsenillemme tarkennettua tietoa kauppaa koskevista laeista ja asetuksista. Tutustu yhdistyksemme sääntöihin!

PDF

Yhdistyksen koulutus-, opetus- ja stipenditoiminta

Yhdistys järjestää koulutustilaisuuksia, opintomatkoja ja seminaaritilaisuuksia jäsenilleen. Helsingin Lihakauppiasyhdistys Ry:llä on stipendi- ja tutkimusrahasto, josta se voi myöntää varoja liha-alan ja päivittäistavarakaupan koulutukseen.

Muu toiminta

Vuonna 1997 Helsingin Lihakauppiasyhdistys Ry julkaisi toimintansa satavuotisjuhlavuoden kunniaksi kirjan, ”Kaupan aatelin sata vuotta”. Teoksen on koonnut toimittaja Kyösti Kovanen, ja se on katsaus yhdistyksen rikkaasta historiasta käsitellen sekä yhdistyksen toiminnan hyviä että heikompia aikoja. Ota yhteyttä ja kysy lisää kirjasta!